• shop rechtstreeks
  • snelle internationale verzending!
  • kwaliteitsproducten uit de EU
  • shop rechtstreeks
  • snelle internationale verzending!
  • kwaliteitsproducten uit de EU

Over

ChocoPatiss® is een onderneming ontstaan vanuit een passie voor chocolade en taarten bakken.

A new cakebox is born!

Ons verhaal

Al sinds ik 16 jaar oud ben bak ik taarten, in het begin met de hulp van mijn moeder (bedankt mam, voor alle goede tips en recepten) en daarna zelfstandig.

Taarten hebben chocolade nodig en ik leerde al snel dat chocolade niet alleen maar een ingredient maar een product op zich is. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen in ‘chocolaterie’ gevolgd en al doende werd het steeds professioneler en ja, ik geef toe, ik ben een perfectionist.

Een constante bron van irritatie (frustratie zelfs) was, elke keer wanneer ik een prachtige creatie af had, hoe ga ik het verpakken, vervoeren en bewaren?

Zelfs al vind je een kartonnen doos die past, na één keer gebruiken moet je 'm weggooien, als je goede hygiene in acht neemt.

De kunststof (gekoepelde) alternatieven die ik gezien heb, hebben allen maar een beperkte hoogte voor je taart, en zodoende een beperking voor je creativiteit, ik bedoel: het gaat niet alleen om de smaak, het oog wil ook wat toch?

En, je ziet het al aankomen, dat bracht mij op een idee dat steeds concreter en overtuigender werd, een idee dat mijn probleem kon oplossen (en dat van vele anderen).

De kunststof Cake Box (en daarmee ook ChocoPatiss®) werd geboren !

Het unieke ontwerp maakte het mogelijk om het model te laten registreren. ‘De doos’ biedt zoveel mogelijkheden, dat ik al verschillende nieuwe toepassingen en modellen geïnnoveerd heb.

Houd deze website in de gaten en volg ons op social media en dan zul je het zelf zien.

Ik hoor graag van je!

Liefs,

Joanna

save the earth